Resultat Bet 2, 3, 4 - en bra helg!

Bet 2 gick precis som jag ville och jag kan inte vara annat än nöjd när jag ser resultaten. Linde tog ett set från Katrineholm och Svedala gav Norsjö en ordentlig match. Mina 10 satsade blev 79,49 kr.

Bet 3, även kallat skrälltipset gick sådär. 2 av 4 matcher hade jag prickat in. Tierp gav inte alls Örkelljunga en match och Falkenberg var betydligt mycket bättre förberedda än vad Hylte var. Men 5 kr tappade är inget jag gråter över.

Bet 4 - Säkra pengar! Mitt sista bet för omgången var som jag hoppades säkra pengar. 10 kr insats och cashar ut 43,50 kr.

Kr kvar: 147,99 kr

Bet 4 - Säkra pengar?

Sollentuna - Engelholm (Handicap: 0.0-1.5)      Tips: 2    EVS är mycket bra i år och ska ta minst 2 set mot Sollet.

LVC - Säter (Handicap: 0.0-2.5)                            Tips: 1    Säter tog ett set från LVC i Slottscupen med mycket bra servande, men i de övriga seten va LVC överlägsna.

Lugi - Vingåker (Handicap: 0.0-1.5)                      Tips: 2    Vingåker har spelat Svenska cupen och försäsongen utan Dave Egan och deras vänsterkantsproffs. Lugi har gjort en bra försäsong, men Vingåker ska ta 2 set från Lugi!

Odds: 4.35
Insats: 10 kr
Kr kvar: 25 kr

Bet 3 - Skrälltipset

Ta inte för stor vikt i dessa bet. Visserligen är de inte helt omöjliga, men det är ändå en skrällkupong.

Örkelljunga - Tierp (Handicap 0.0 - 1.5)        Tips: 2        Innan jag såg oddset på denna matchen tänkte jag satsa på Örkelljunga, men 3 gånger pengarna på att Tierp tar 2 set från Örkelljunga (som inte alls är omöjligt att dom gör) avgjorde mitt val. Örkelljunga spelar med en ny energi och Tierp verkar ha det lite svårt att döda bollen. Men Tierp har inget dåligt lag och kan mycket väl vinna matchen.

Falkenberg - Hylte (Handicap 0.0-1,5)          Tips: 2         Grymt svårt, Falkenberg borde kanske vinna med 3-0 eller 3-1. Men att man förlorar mot Habo i Svenska Cupen stör mig något. Hylte har inte övertygat heller, 2 förluster i träningsmatcher mot Lugi. Men Hylte är alltid livsfarliga när det blir allvar och Falkenberg förlorade förra årets seriepremiär mot dåvarande Team Valla med 3-2. Falkenbergs trupp saknar i dagsläget Daniel Isedal, Jimmie Ivarsson har varit sjuk en längre tid, men bör starta mot Hylte. Hyltes trupp verkar vara helt frisk, deras nya proffs har varit i landet ett par dagar nu och kanske hunnit ställa om sig till den svenska tiden?

Sollentuna - Habo (Handicap 0.0-1.5)           Tips: 2        Habo har gjort en bra försäsong och kan mycket väl skrälla till på bortaplan.

LVC - Säter (Handicap 0.0 - 2.5)                      Tips: 1       Säter behöver bara ett set för att vinna, men det va högre odds på LVC trots att dom borde ta hem det utan att släppa set.

Totalt Odds: 28.8
Insats: 5 kr
Kr kvar: 35 kr

Bet 2

Katrineholm - Lindesberg (Handicap 0.0-2,5)            Tips: 2 Linde har bättre lag än förra året och gjorde en bra match mot Norsjö i svenska cupen. Jag tror inte dom vinner matchen, men ett set borde inte vara omöjligt.

Sollentuna - Engelholm     (Handicap 0.0-1.5)            Tips: 2 Engelholm bättre och behöver bara vinna 2 set, säker!

Norsjö - Svedala                  (Handicap 0.0-1.5)            Tips: 2 Svårbettat! Men jag har en känsla av att Svedala kan rå sig på Norsjö och vinna 2 set. Norsjö har förvisso ett par importer, men förlusten mot Linde i svenska cupen imponerar inte på mig. Dessutom är oddsen bra på Svedala...

Totalt odds: 7.95
Insats: 10 kr
Kr kvar: 40




 


Resultat Bet 1

Dålig start!

Engeholm gör sitt jobb och tar 3 enkla pinnar.

Örebro spelar runt efter det övertygande första setet och förlorar därmed andra set. Den lilla "luftningen" gjorde att jag tappade 50 kr och numera endast har 50 kr kvar i min budget. En budget som lär fyllas på om det fortsätter såhär...

Hoppas på bättre lycka i helgen!


Bet 1

Engelholm - Katrineholm (Handicap 0,0 - 1,5)     Tips: 1 (Engelholm betydligt starkare i dagsläget och bör inte tappa mer än 1 set)
Örebro - RIG Falköping (Handicap 0,0 -2,5)          Tips: 1 (Örebro har bättre lag än förra året och RIG har sämre lag, dessutom imponerar Örebros försäsong med mycket internationell matchning. Allt annat än 3-0 vore ett mirakel.)

Odds: 1,63
Bet:  50 kr
Kr kvar: 50


Vissa av er kanske reagerar på att matchen evs-kvk redan är spelad, men mitt bet placerades innan detta och ingår i min bettingplånbok.

För er som undrar hur handicap fungerar är det så att Katrineholm behöver i detta bet, 2 set för att vinna och RIG behöver 1 set för att vinna.


Volleyboll.blogg.se tar ny fart!

Det är dags att ta upp volleyboll.blogg.se igen, men med en ny inriktning!

Min nya inriktning kommer vara att lägga upp kvalificerade gissningar om volleybollens omgångar, både dam och herr. Jag ska försöka pricka in rätt resultat och i det långa loppen vara en konsult inom volleybollbetting. Tanken är att jag kommer börja på 100 kr som jag själv sätter in på ett spelkonto för att sedan se om det växer eller minskar under säsongen. Jag kommer lägga upp mina bets inför matcherna på denna blogg, så får ni ta del av informationen och använda den hur ni vill!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0